Polygon - Miljøfyrtårn 2017

På kommunestyremøte den 20.06 fikk Vinjes Transport avd. Polygon Nordmøre og Romsdal, ved distriktsleder Geir Tore Hanssen overrekt det synlige beviset på at bedriften er sertifisert som Miljøfyrtårn. Plaketten ble overrekt av ordfører Knut Sjømæling.

Polygon Nordmøre og Romsdal har 21 ansatte og hovedkontoret ligger i Evjeveien på Batnfjordsøra. Polygon tilbyr et komplett utvalg av forebyggende, kontroll- og skadebegrensende tjenester. Kjernevirksomheten er skadebegrensning etter vann-, brann- og klimaskader.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Dette innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen, fokus på innovasjon og lønnsomhet og at bedriften gjennomfører tiltak for å sikre miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

Sertifiseringen gjelder for tre 3 år og sertifikatet er anerkjent av myndighetene noe som kan gi fortrinn ved offentlige anskaffelser.

Overrekkelse Geir Tore Hanssen.jpg - Klikk for stort bilde

Publisert av Liv Lillevevang. Sist endret 21.06.2017 14:44
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
Fant du det du lette etter?