Egenberedskap

Egenberedskap illustrasjon - Klikk for stort bilde

DSB ( Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap ) inviterer kommuner, fylkesmenn, etater, frivillige organisasjoner og andre til å bli med i arbeidet for å styrke befolkningens egenberedskap!

Hva gjør du hvis strømmen skulle bli borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke eller det ikke er vann i springen?  DSB lanserer, i samarbeid med Oslo kommune, kampanjen "Du er en del av Norges beredskap" for å styrke bevisstheten og kunnskapen om egenberedskap i befolkningen.

Hovedinnholdet i kampanjen er konkrete råd om hva folk kan gjøre for å forberede seg best mulig hvis noe skulle skje med kritiske samfunnsfunksjoner – som strøm, mobilnett, internett, transport, vann og avløp.

Les nyhetssaken her:

Mer informasjon om kampanjen og informasjonsmateriell finner du her:

www.dsb.no/egenberedskap

Her finner du oppdaterte råd og konkrete forlag til hva man alltid bør ha i hjemmet sitt. Rådene som gis, har vært ute på bred høring og er forankret hos aktuelle myndigheter.

www.sikkerhverdag.no