Etterlyser helsepersonell/frvillige

Her kan du melde deg som helsepersonell som jobber med annet til daglig eller frivillig som vil hjelpe til med forskjellige oppgaver.

Helsepersonell

Har du helsefaglig utdannelse eller erfaring, men jobber med helt andre oppgaver i dag? Vi ønsker en oversikt over helsepersonell bosatt eller i tilknytning til kommunen.

I disse tider kan kommunen komme i en situasjon med mangel på personell på grunn av karantene, sykdom eller økt antall pleietrengende pasienter. Da vil vi ha behov for helsepersonell.

Meld deg her så tar vi kontakt med deg!

Registrer deg her

 

Frivillig

Vi er nå i en krisesituasjon der de vanlige tilbudene holder stengt og dagliglivet endres drastisk. Vi blir tvunget til å tilbringe mye mer tid hver for oss og hjemme og det betyr at de som har det tøft fra før kan få det enda vanskeligere nå. Vi må huske på å ta vare på hverandre!

Hvis du ønsker å bidra til at noen får det litt lettere i denne situasjonen er det viktig å se folk rundt deg. Det kan være naboer, familie, bekjente eller andre i nærområdet som er ensomme eller trenger hjelp til noe. Ta gjerne en ekstra telefon, eller slå av en prat på god avstand om du møter de. Spør om hvordan de har det og tilby deg å hjelpe. LITE kan bety MYE.

Er du over 14 år og har mulighet til å være frivillig? Ønsker du å bidra til at andre har det bra? Oppgaver kan for eksempel være å hente medisiner, være ringevenn, levere matvarer etc.

Kontakt oss på telefon 94795971 eller fyll ut skjema under

Registrer deg her