Regler for ansatte i kommunen

Gjemnes kommune følger regjeringen og FHI sine råd følgende og har følgende regler for sine ansatte:

• Alle møter som kan gjennomføres på Skype/Teams eller video gjøres på denne måten.
  • Arrangement med inntil 200 personer er lov dersom det er en ansvarlig arrangør, og smittevernregler og 1 meter avstand skal holdes
  • Har du vært i utlandet, så skal du ha karantene i 10 dager.
  • Du bør ikke dra til utlandet i egen ferie. Unntaket er dersom du oppholder deg i Gjemnes i minst 10 dager før første arbeidsdag.
  • Hjemmekontor brukes når det er mulig. Avtales med nærmeste leder.
  • Ansatte må påregne endringer i sine arbeidsoppgaver.

Reglene gjelder for alle ansatte i kommunen. Innbyggere anbefales å følge samme retningslinjer. Karanteneregler gjelder for alle, inkludert tilreisende.

Gjør avtale med saksbehandler før du besøker kommunehuset

Gjemnes kommune ønsker at besøkende på kommunehuset gjør avtale før oppmøte på kommunehuset.

Det er for tiden færre saksbehandlere på kommunehuset til enhver tid og vi vil begrense trafikken på kommunehuset som et tiltak for å hindre smittespredning av koronavirus.