Trenger du hjelp eller ha noen å snakke eller chatte med?

Når ting blir vanskelig og du trenger noen å snakke med, eller du er bekymret for barn og unge som ikke har det bra, finnes det noen du kan kontakte. Her finner du en oversikt over telefonnumre eller chattjenester som kan hjelpe deg, i tillegg til Gjemnes kommunes egen omsorgstelefon.

På Helsenorge finner du en liste med chattetjenester, telefonnumre og offentlige tilbud om du skulle føle at du trenger hjelp, ha spørsmål, tro at noe er i veien med deg, kjenne noen som har det vanskelig, føle deg ensom, ha problemer hjemme …eller kanskje du bare vil prate.

Omsorgstelefon i Gjemnes kommune

Telefonnummeret er: 482 92 236

Telefonen er åpen på dagtid, hverdager.

Den er ikke betjent til en hver tid, men sjekkes regelmessig.
Tapte anrop vil bli oppringt.

Det er opprettet omsorgstelefon i Gjemnes kommune knyttet til Coronapandemien.

Omsorgstelefonen er et lavterskeltilbud for innbyggerne i kommunen. I forbindelse med den uvanlige situasjonen vi befinner oss i nå, kan det dukke opp en del spørsmål og  behov som man ønsker svar på eller hjelp til. Vi som betjener telefonen er helsepersonell. Dersom ikke vi kan hjelpe deg kan vi eventuelt foreslå andre tjenester som du kan ta kontakt med.

Du kan for eksempel ringe dersom du:

• Trenger å snakke med noen
  • Er bekymret for deg selv
  • Er bekymret for andre
  • Har behov for praktisk hjelp
  • Har utfordringer knyttet til det å være isolert
  • Er usikker på hvor du skal henvende deg for å få hjelp i Gjemnes kommune

Husk! Det er lav terskel for å ta kontakt!

Har du familie, venner, naboer og andre bekjente som kan hjelpe deg, oppfordrer vi deg til å benytte deg av dem først. Noen butikker tilbyr pakking og evt utkjøring av varer mot betaling. Sjekk med din lokalbutikk, og hør om de tilbyr tjenesten.

Ønsker du å hjelpe?

Meld seg som frivillig