Hvor kan du stemme i Gjemnes på valgdagen 9.september?

Den 26.2.19 vedtok Gjemnes kommunestyre å redusere antall stemmekretser fra 4 til 2 stemmekretser f.o.m kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019. En stemmekrets i hver skolekrets.

Torvik krets, Batnfjord krets og Ytre Gjemnes krets blir sammenslått og benevnt Midtre og Ytre Gjemnes krets

Indre Gjemnes krets vil fortsette som Indre Gjemnes krets

Gjemnes kommune skal gjennomføre ombygging av og tilbygg til midtfløy ved Batnfjord skole. I tillegg skal det foretas rehabilitering av yttervegg i Landskapsfløy og avdeling for ett undervisningsrom.

Spredning av gjødselvarer av organisk opphav er kun tillatt i perioden 15. februar til 1. november. Det er ikke tillatt å spre gjødselvarer på snødekket eller frossen mark.

NAV Gjemnes tilpasser seg nye digitale tider. Vi endrer åpningstidene for drop-in i våre lokaler på Batnfjordsøra. Dermed vil vi rydde mer tid til planlagt oppfølgingsarbeid og for kontakt med arbeidsgivere. Dette gir enda bedre service.

Nye åpningstider for drop-in ved NAV-kontoret på Batnfjordsøra fra 02.05.17:

Mandag, onsdag og fredag klokken 10:00 -12:00

Utenom drop-in tidene: etter forhåndsavtale

NAV er digitalt tilgjengelig via:

nav.no: Alle dager – 24 timer i døgnet (på nav.no har du også tilgang til chat)

Chat: Foreldrepenger, barnetrygd og kontantstøtte

Økonomiske problemer

Jobbmuligheter i EU/EØS og Sveits

Facebook: NAV Jobblyst (veiledning for ungdom)

NAV Foreldrepenger

Alle saker