Friluftsskole i Gjemnes

I uke 26 arrangerte vi Friluftsskole i samarbeid med Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal. Friluftsskolen var et tilbud for barn i alderen 9-14 år og vi hadde en fullsatt gruppe med 30 deltakere. 

Innlevering av bidrag til Gjemnes-Minne 2024

Vi har starta arbeidet med årets Gjemnes-Minne som skal vere klart mot slutten av hausten. Gjemnes-Minne har eit hovedfokus på stoff frå eldre dagar og kan sjåast på som ei historiebok frå kommunen vår. Men, vi ønsker også å ha med noko stoff frå nyare tid for ein god balanse og variasjon i heftet. 

Linda Eide: Fosse for dumskallar

Forestillinga Fosse for dumskallar med Linda Eide kjem til Gjemnes 13.november!

Natt i Naturen 31. august 2024

Har du lyst til å overnatte ute i naturen, men synes det er litt krevende eller skummelt å gjøre det alene? Eller har du mye erfaring med å sove ute og gjerne vil bli med en gjeng andre på ute-soving?  Kulturavdelinga i Gjemnes kommune inviterer til ei Natt i Naturen fra lørdag 31.august til søndag 01.september.  

Betaling av kommunale avgifter og eiendomsskatt - velg antall terminer

Nå kan du velge selv hvor mange terminer du ønsker å dele betalingen av opp i. Se vedtak gjort i kommunestyremøte 18.06.24 her (PDF, 89 kB) Terminoppsettet ligger fast med 4 terminer, i året  med betalingsfrister 20. april, 20. juni, 20. september og 20. desember. Ønsker du å endre dette,  send en e-post til okonomi@gjemnes.kommune.no eller ring servicekontoret på 71 29 11 11  

Kurs i sårbehandling

Den 5.juni ble det arrangert kurs i sårbehandling i Kulturstua,  med kursholder Eva Kronholm Heiberg som er klinisk spesialist i sykepleie/sår.

Barnehage lekene 2024 ble i år arrangert i 5.juni

Barnehagene i Gjemnes kommune treffes hvert år til et lite mini OL .  I år ble barnehage lekene arrangert i Torvikbukt.  

Statsråd Kjersti Toppe på besøk i magiske Astaddalen museums- og friluftsbarnehage!

Mandag 27. mai fikk vi besøk av Barne- og familieminister Kjersti Toppe i barnehagen vår. Hun hadde aldri vært på besøk i en museums- og friluftsbarnehage før. Og det er ikke så rart, for det er ikke så mange av dem.

Oppvekstnettverk Nordmøre feirer boklansering

Med tittelen Lederskap i oppvekstsektoren , har et mangeårig samarbeid mellom kommuner på Nordmøre havnet i bokform til inspirasjon for andre.  Gjemnes kommune er med på dette samarbeidet.

Ukrainsk lunsj på Gjemnes Frivilligsentral 30.05!

Ukrainsk lunsj på Gjemnes Frivilligsentral torsdag 30.mai kl. 11.00-13.00!