Snart DigiHelsestasjon i Gjemnes

Det blir snart mulig å bruke DigiHelsestasjon i Gjemnes. For å kunne bruke DigiHelsestasjon må innbyggerne være digitalt aktive på helsenorge.no. Det vil si at de må ha logget inn på helsenorge.no, akseptert bruksvilkårene og samtykket til å kommunisere med sine og barnas helsekontakter via nettstedet.   Om digihelsestasjon

Jodtabletter

På grunn av situasjonen i Ukraina mottar vi en del henvendelser fra innbyggerne våre om tilgang på jodtabletter.

Utstyr til Ukraina

I samarbeid med Røde Kors Kristiansund blir det nå mulig å levere utstyr som vil bli sendt til Ukraina på kommunehuset i Gjemnes. Tidspunkt for innlevering er: Onsdag 02.03: 10:00 - 14:00 Torsdag 03.03: 10:00 - 18:00 Utstyr som kan leveres er ullundertøy, ullsokker, soveposer og liggeunderlag. Dette må være innpakket ved levering.

Henvendelser og innspill vedrørende plassering av RIR sin miljøstasjon og ny E39 Bjerkeset - Astad

Har du henvendelser eller innspill vedørende på plassering av RIR sin miljøstasjon eller ny E39 Bjerkeset - Astad kan dette nå gjøres.

Smitteverntiltak oppheves - kun råd og anbefalinger for befolkningen

Regjeringen har i dag, lørdag 12. februar, fattet vedtak om endringer i koronatiltakene. Alle endringene gjelder fra kl. 10.00 lørdag 12. februar 2022

Infomasjonsmøte E39 Bjerkeset-Astad 8.februar kl 19.30

Besiktigelse av eiendommer i uke 6 (7.02 – 8.02)

I forbindelse med den årlige eiendomsskattetaksering av nye eiendommer, bygninger, tilbygg, arealendringmv., vil det bli foretatt besiktigelse av en del eiendommer i Gjemnes kommune i perioden Uke 6 (7.02 – 8.02.2022).

Lettelser i koronatiltak fra 01.02.22 kl 23.00

Regjeringen har kommet med nye nasjonale regler og anbefalinger, gjeldende fra 1. februar 2022.

Hurtigtester for hjemmebruk

Servicekontoret er åpent igjen for publikum, besøkende bes bruke munnbind. Hvis du har symptom, er hustandsmedlem til en med Koronasmitte eller øvrig nærkontakt kan du hente selvtester i Gjemnes kommune ved servicekontoret på kommunehuset (mandag – fredag kl. 8.00-11:30 og 12:00-14.00)

Informasjonsmøte om ny E39 Bjerkeset - Astad

I forbindelse med oppstart på arbeidet med ny E39 Bjerkeset - Astad blir det informasjonsmøte 8. februar i Gymsalen på Samfunnshuset på Batnfjordsøra. Møtet starter 19:30.  På grunn av gjeldene koronarestriksjoner må vi ha antallsbegrensning og påmelding. Møtet vil også bli streamet.