Visma

Kommunen bruker Visma Enterprise med mulighet til å se lønnslipp hjemmefra og skrive reiseregninger med mer. Her finner du linker og enkel bruksanvisning.

Min side

 

På min side logger du inn med ditt kommunale brukernavn (57brukernavn) som du bruker ved pcinnlogging. Passordet er ikke det samme som på pc, så hvis du ikke kommer inn kan du trykke på glemt passord få få tilsendt lenke på epost for å opprette ny epost.

Der kan du gå inn å velge meg selv i toppen og finne dokumenter (lønnslipp) og reiseregning.

Minside: https://hr-gje.orkidenett.no/enterprise

 

Visma Expence

 

Dette er reiseregningsmodulen til Visma Enterprise. Her kan du registrere inn reiseregningene dine. Men du må være innlagt fra lønnskontoret får å få tilgang. Så hvis du er usikker på om du har tilgang, kontakt lønnskontoret.

For å logge på her må du bruke epostadressen din til brukernavn for å logge inn. Har du ikke passord trykker du på glemt passord lenken og får tilsendt nytt på epost.

Visma Expence: https://signin.visma.net

 

Du kan også laste ned app på telefonen som heter Visma Attach hvor du kan legge inn bilder av kvitteringer for å bruke hente inn i Visma Expence. Du bruker da samme epostadresse som brukernavn og passord som når du logger inn på Visma Expence.