Gjemnes ungdomsklubb

Ungdomsklubben er en møteplass for ungdom (12-17 år) i Gjemnes. Klubben holder til i Gjemneshallen i Torvikbukt og er åpen fredager mellom kl.19.15- 22.30, følger skolerute.

Ungdommene har mulighet å aktivisere seg med utstyr vi har på klubben : volleyball/basketball/fotball/bordtennis/biljard/badminton/tennis/gaming/airhockey/høre på musikk.
I tillegg blir det flere ganger årlig organisert aktiviteter av ungdomsråd eller kulturavdeling som klatring, turnering volleyball/fotball/skyting/baking....
Klubben er et populær tilbud blant ungdommen. Vi har ofte mellom 50 og 80 besøkende på en fredagskveld.
Det er foresatte som er vakt på klubben. De ser etter om ungdommene har det kjekt med hverandre og at de ikke bryter våre regler inne og rett utenfor Gjemneshallen. De går også en runde på bygda, men de kan ikke se alt. Derfor er det viktig at foresatte tar en prat med ungdommene om hvordan de vil at ungdommene deres skal oppføre seg, hvor mye mat/ (energi)drikk de får lov å kjøpe, hva dere mener om bruk av alkohol, rus, røyk eller snus og gjerne les sammen våre regler.

Regler ungdomsklubb:
*Det er forbudt å ta med/nyte eller være påvirket av alkohol eller andre rusmiddel både inne og utenfor Gjemneshallen.
*Blir noen tatt for bruk av alkohol eller anna rusmiddel, skal dette meldes til hjemmet. Den som blir tatt, får advarsel og utestenging fra klubben 1-3 ganger. Gjentakelse fører til politianmeldelse.
*Det er forbudt å røyke/snuse inne i og utenfor Gjemneshallen/skolen.
*Ungdommene i klubben har ansvar for å hjelpe til med drift av kiosk samt rigge til nødvendig utstyr, når klubben starter for kvelden. Ungdommene har også ansvar for å rydde opp når klubben stenger.
*Skader på gjenstander, inventar m.m. skal erstattes av den som gjør skade.

 

 

 

Corona-regler:
*Det kan være påmelding til en klubbkveld! Da ligger det ut som arrangement på facebook-siden vår eller du kan melde deg ved inngang av Gjemnes hallen. Dessverre ingen mulighet å ta med ungdom som er på besøk i Gjemnes kommune og ingen tilgang for de som går på videregående skole.

* Er du syk? Blir hjemme! Symptomer på Korona: feber, hosting/vond i halsen, tung pust eller problemer med luktesans

* Ingen mat i Gjemnes hallen/miljørommet. Det gjelder også godteri, is, potetgull og kjekser. Vi setter ikke fram frukt og selger ikke pizza

* alle vasker hendene sine / bruke sprit når de kommer inn, bruk gjerne sprit når du tar i utstyr som bordtennisracket, biljardkø

 

Vi er interessert i å komme i kontakt med voksne som vil være med som vakter
i klubben. Både de som har ungdommer som går i klubben og andre med interesse for
ungdomsarbeid er hjertelig velkommen til å bli med på laget.

Vil du stille som frivillig eller vil vite mer om klubben,

ta kontakt kulturkontoret eller folkehelsekoordinator

 

Ungdomsklubben nyttar seg av ordninga "Heim for ein 50-lapp"  Dette gjer at ungdomane kjem seg trygt heim med drosje etter klubben.

Kontaktinformasjon

Siri Ask Fredriksen
Kulturleder
E-post
Mobil 419 00 996
Andrea Andersdatter Gjeldnes
Folkehelsekoordinator
E-post
Telefon 71 29 11 11
Mobil 907 11 095

Åpningstider

Fredager kl. 19.00 - 22.30