Gjemnes ungdomsklubb

Ungdomsklubben er en møteplass for ungdom (12-17 år) i Gjemnes. Klubben holder til i Gjemneshallen i Torvikbukt og er åpen fredager mellom kl.19.00- 22.30, følger skolerute.

Ungdommene har mulighet å aktivisere seg med utstyr vi har på klubben : volleyball/basketball/fotball/bordtennis/biljard/badminton/tennis/gaming/airhockey/høre på musikk.
I tillegg blir det flere ganger årlig organisert aktiviteter av ungdomsråd eller kulturavdeling som klatring, turnering volleyball/fotball/skyting/baking.
Klubben er et populær tilbud blant ungdommen. Vi har ofte mellom 50 og 80 besøkende på en fredagskveld.

Det er foresatte/frivillige voksne som er vakt på klubben, men rådgiver for barn og ungdom er og der enkelte fredager. Ungdomsklubben skal være et rusfritt tilbud og det er viktig at foresatte tar en prat med ungdommene om dette.

Det er laget regler for klubben:

*Det er forbudt å ta med/nyte eller være påvirket av alkohol eller andre rusmiddel både inne og utenfor Gjemneshallen.
*Blir noen tatt for bruk av alkohol eller anna rusmiddel, skal dette meldes til hjemmet. Den som blir tatt, får advarsel og utestenging fra klubben 1-3 ganger. 
*Det er forbudt å røyke/snuse inne i og utenfor Gjemneshallen/skolen.
*Ungdommene i klubben har ansvar for å hjelpe til med drift av kiosk samt rigge til nødvendig utstyr, når klubben starter for kvelden. Ungdommene har også ansvar for å rydde opp når klubben stenger.
*Skader på gjenstander, inventar m.m. skal erstattes av den som gjør skade.

 

 

 

Vi er interessert i å komme i kontakt med voksne som vil være med som vakter
i klubben. Både de som har ungdommer som går i klubben og andre med interesse for
ungdomsarbeid er hjertelig velkommen til å bli med på laget.

Vil du stille som frivillig eller vil vite mer om klubben,

ta kontakt kulturkontoret eller folkehelsekoordinator

Ungdomsklubben nyttar seg av ordninga "Heim for ein 50-lapp"  Dette gjer at ungdomane kjem seg trygt heim med drosje etter klubben.