Tomter klare for salg i boligfeltet Solsida 4

Vi har flotte boligtomter klare til salgs i Batnfjordsøra, boligfeltet Solsida 4. Området er ferdig opparbeidet. Asfaltering av veger var gjennomført sommeren 2021. 17 tomter i øvre del av boligfeltet med adresse Skansen og Fjøsbakken. Tomtene levers med vei, strøm, vann og fiber frem til tomtegrensa.  Det er opparbeidet gatelys.  

Beliggenhet: 

Gjemnes kommune ligger godt plassert midt mellom jazz byen Molde og klippfisk og opera byen Kristiansund. Muligheter er mange når man har en halvtimes reise til to av fylkets flyplasser, Kristiansund og Molde lufthavn. Er man miljøbevisst og jobber utenfor kommunen har vi flott kollektivtilbud med bussavganger hver time mot begge byene. Er man fysen på helgetur til storby så er både Trondheim og Ålesund innen rekkevidde på 2,5 -3 timer med bil, men også her er det muligheter for miljøvennlig kollektivtransport.  

Adresse  Solsida 4

Skansen og Fjøsbakken, 6631 Batnfjordsøra. 

Kort om eiendommene

Tomtene ligger i naturskjønne omgivelser med rikt dyreliv rett utenfor kjøkkenvinduet.  Passer perfekt for barnefamilier eller de som er glad i friluftsliv. Tomtene ligger ved foten på Harstadfjellet som kan by på kostnadsfrie aktiviteter gjennom hele året. Kommunen beliggenhet gir mulighet for mange flott toppturer, padleturer, båtturer, sykkelturer, skiturer og dykking. Det er gangavstand til 2 av 4 barnehager, 10 minutts gange ned til bussholdeplassen med fylkets beste busstilbud.  20 minutts gange ned til sentrum med miljøgate, bibliotek, nybygd barne- og ungdomsskole, bensinstasjon, frisørsalong, 2 matbutikker, eldresenter med mer.  

Tomter: 

Størrelse på tomtene varierer mellom 746m2 – 1219m2, pris pr m2 er 540 kr. 

Solsida 4 pr juli 2023


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barnehager/skoler/fritid 

Barnehager: 

Vi har full barnehagedekning i Gjemnes kommune. 

Solsida barnehage (5min gange) 

Astadalen museums- og frilufts barnehage (7 min gange) 

Lykkeliten barnehage på Storlandet (20min kjøring) 

Torvikbukt barnehage – privat (10min kjøring) 

Angvik barnehage (30 min kjøring) 

Skoler: 

Batnfjord barne- og ungdomsskole (20min gange) 

Angvik barneskole (30 min kjøring) 

Torvikbukt skule - privat ( 15min kjøring) 

Barn fritid: 

Fotball, Karate, Kulturskole – kunst, musikk og dans, Pumptrack bane, Friskigruppe, Barnetrim(0-6år), Speider, 4H, Ungdomsklubb, Klatrevegg i Gjemneshall, Friidrett 

Frivillige organisasjoner: Speider, IL, Korps, Kor, 4H. 

Voksne fritid:  

Det er flere merkede turløyper i området, mange av de kan du gå fra døra. Toppturer gjennom hele året rett utenfor husets fire vegger. Det er også kort vei til Fursetfjellet der det om vinteren er et lite skitrekk og oppkjørte langrennsløyper, og om sommeren er fint turterreng. Her er det flotte muligheter for fisking i elv, ferskt vann og hav. Jaktmuligheter for de som måtte ønske det. Det er og tilrettelagt for fotball, friidrett, innebandy, yoga og skyting (DFS), padle og kajakk muligheter og tilgang til småbåthavn.  

Vei/vann/avløp 

Tomtene leveres med ledninger for strøm, vann, fiber og vei frem til tomtegrensa, klart for tegning av abonnement hos de ulike tjenesteleverandørene. Leverandør for vann i området er Batnfjord Vassverk SA.