Kommunen velger å avlyser pågående konkurranse for prosjektet «Batnfjord skule – tilbygg/ombygg». Dette med bakgrunn i mangler ved eksiterende bygg noe som gjør at prosjektet slik det et planlagt går ut over budsjettrammene. Det vil derfor ikke være forsvarlig å gå videre med konkurransen.

Prosjektet må endres, både bygningsmessig og økonomisk. Dette krever behandlinger i plan- og byggekomiteen og Kommunestyret.

Når prosjektet er godkjent i kommunestyret vil ny konkurranse bli lagt ut på Doffin.

Gjemnes kommune skal gjennomføre ombygging av og tilbygg til midtfløy ved Batnfjord skole. I tillegg skal det foretas rehabilitering av yttervegg i Landskapsfløy og avdeling for ett undervisningsrom.

NAV Gjemnes tilpasser seg nye digitale tider. Vi endrer åpningstidene for drop-in i våre lokaler på Batnfjordsøra. Dermed vil vi rydde mer tid til planlagt oppfølgingsarbeid og for kontakt med arbeidsgivere. Dette gir enda bedre service.

Nye åpningstider for drop-in ved NAV-kontoret på Batnfjordsøra fra 02.05.17:

Mandag, onsdag og fredag klokken 10:00 -12:00

Utenom drop-in tidene: etter forhåndsavtale

NAV er digitalt tilgjengelig via:

nav.no: Alle dager – 24 timer i døgnet (på nav.no har du også tilgang til chat)

Chat: Foreldrepenger, barnetrygd og kontantstøtte

Økonomiske problemer

Jobbmuligheter i EU/EØS og Sveits

Facebook: NAV Jobblyst (veiledning for ungdom)

NAV Foreldrepenger

Alle saker